Rom for kjøkken

KEO er forhandler av varemerket Nobilia, som er verdens største kjøkkenprodusent. Ved å kjøpe kjøkken av KEO er du sikret tysk kvalitet og erfaring i verdensklasse.

Rom for kjøkken

KEO er forhandler av varemerket Nobilia, som er verdens største kjøkkenprodusent. Ved å kjøpe kjøkken av KEO er du sikret tysk kvalitet og erfaring i verdensklasse.

kjokken mobile 1
Rom for skreddersøm

Finn ditt kjøkkendesign

Kjøkkenet er selve husets hjerte, et sted hvor man deler tid, drømmer, matgleder, små og store hverdagsøyeblikk. 

Vi har et stort utvalg av kjøkken fra tyske Nobilia, verdens største kjøkkenprodusent. Tysk kvalitet, levert ferdig montert, der du bor. 

Finn din nærmeste butikk

Med 17 butikker mellom Mandal og Trondheim, så har du nok en forhandler nær deg. 

En barnefamilies drom kjokken

En barnefamilies drøm

Mørke eller matte overflater kan det ofte være utfordrende å holde rene, kanskje ekstra mye med små barnefingre i nærheten. Kjøkkentypen EasyTouch er et funksjonelt kjøkken. EasyTouch har ultramatte fronter med en innovativ anti fingeravtrykksbelegg, som gjør at du merker mindre til dette. Et kjøkken som passer en barnefamilie.

Apen kjokken losning

Åpen kjøkkenløsning

Åpne løsninger med stue og kjøkkendesign kombinert er en vinner! Benytt samme toner og farger i stuemøbelet. Lag design og løsninger som tar høyde for en hektisk hverdag med laptop, lekser eller et kjapt måltid. Integrerte stikkontakter eller en øy med arbeidsplass trenger ethvert hjem.

Klassiske kontraster Kjokken inspirasjon

Klassiske kontraster

Ønsker du å gå for et tidløst hvitt nytt kjøkken kan du tilføre detaljer i sort kontrast, for et mer spennende og elegant uttrykk. Kontraster i nye rom kan gi stramme linjer, og om ønskelig kan disse enkelt mykes opp med varmere tredetaljer, for en mer Skandinavisk inspirert stil.

KJØKKENET SOM SAMLINGSPUNKT
Rom for godt selskap

Kjøkkenet som samlingspunkt

Kjøkkenet har i all tid vært et samlingspunkt i hjemmet, og er et sted for å møtes, spise god mat og drikke og en plass for de gode samtalene. Kjøkkenet er samtidig et dynamisk rom, hvor behovet for hva det skal inneholde endrer seg med hvordan livsstilen vår er.

I dagens samfunn med annen familiedynamikk enn tidligere, aktiviteter og hektisk hverdag ser man at k jøkkendesignet har mye å si for at det fortsatt kan fungere som et samlingspunkt og sosial sone, noe som innebærer mer åpne løsninger i sammenheng med stuen, sitteplasser for en rask matbit i farten og praktiske detaljer.

nytt kjøkken

Kjøkkenet hjertet i hjemmet​

Uten grunn at kjøkkenet gjerne omtales som boligens hjerte. Enten du bor i en leilighet, villa eller et rekkehus, er det sannsynlig at kjøkkenet er blant rommene som brukes hyppigst. Hvordan kan du velge et kjøkken som blir et naturlig samlingspunkt i boligen? Enten du ønsker å samle familie og venner – eller vil ha en liten kjøkkenkrok for eget bruk – gjelder det å ta valg som er tilpasset dine behov.

kjokken som passer

DESIGN HARMONI

Velg et design som harmonerer med beboerne. Kjøkkenet er et viktig oppholdsrom, og det er derfor viktig å finne en løsning som er tilpasset beboerne i boligen. En familie med barn vil kanskje ha andre behov enn et eldre ektepar som bor for seg selv. Om kjøkkenet harmonerer med familiens behov, vil dette også kunne bidra til at rommet forblir boligens hjerte.

FUNSKJONELT kjokken

finn rett kjøkken

Finn et kjøkken som passer deg og dine. Skal du og de andre i boligen trives , er det lurt å ta hensyn til hver enkelt sine behov og ønsker. Dette gjelder ikke bare de funksjonelle løsningene kjøkkenet har, men også design og stil.
En barnefamilie kan for eksempel ha nytte av barnevennlige løsninger, og kanskje en kjøkkenøy hvor det er mulig å gjøre lekser. Andre vil kanskje foretrekke enkle og brukervennlige løsninger som er lette å vedlikeholde.

nytt kjøkken

Smarte løsninger

Et kjøkken skal ikke bare være fint å se på, det skal også være funksjonelt. Tenk gjerne over hva som skal til for å få et rom som er brukervennlig når du lager mat. Noen foretrekker for eksempel å ha både kjøkkenvask og komfyr innen rekkevidde fra kjøkkenbenken der det lages mat. Hva nøyaktig som er et praktisk kjøkken i din bolig, er helt avhengig av dine rutiner og behov.

kjokken som passer

Stil og design

Kjøkken inspirasjon: siden kjøkkenet er husets hjerte, er det også viktig å finne et design som virkelig faller i smak. Det kan være lurt å velge et tidløst design, slik at du er fornøyd med designet år etter år. Du kan velge mellom alt fra stilrene og moderne kjøkken med slette overflater, til mer klassiske og tradisjonelle varianter.

KVALITET ER VIKTIG

KVALITET ER VIKTIG

Med tanke på at kjøkkenet brukes mye av de som bor i boligen, er det også viktig å ta hensyn til kvalitet.

Kjøkkenet skal tåle daglig bruk over flere år, og derfor er det viktig at det er laget av kvalitetsmaterialer.

svea finans finansiering 600x900 1

Rom for finansiering

Del opp betalingen

Fordeler med delbetaling:

  • Du kan handle i dag
  • Del opp kjøpet opp til 5 år
  • Få finansiering opp til 150.000 kr.
  • Gjør opp når det passer


Ta kontakt med din lokale butikk for å få et tilbud på finansiering gjennom Svea finans.

nytt kjøkken

NYTT kjøkken

Hvis du leser dette og vurderer å kjøpe nytt kjøkken, er du på rett sted. Nye design kommer i ulike materialer, størrelser og former som gir langvarig kvalitet og komfort. Det er forskjellige nye kjøkkenmodeller å velge mellom, perfekt for din plass og behov. Med avansert tysk design kan du skape et tidløst uttrykk for ditt nye kjøkken som vil vare i mange år. Forvandle det nye kjøkkenet til et innbydende rom med et klassisk utseende.

kjokken som passer

kjøkken som passer

Det kan være en utfordring å velge riktig design som passer dine behov. Med Keos utvalg av nye kjøkkenmodeller vil du finne den perfekte passformen for enhver plass, størrelse og budsjett. Enten det er et tradisjonelt eller en elegant moderne design du er ute etter, er det mange alternativer tilgjengelige. Et kjøkken som passer betyr at du har valgt riktig farge, størrelse og brukervennlighet og komfortabel etter dine ønsker.

FUNSKJONELT kjokken

FUNKSJONELT kjøkken

For at et kjøkken virkelig skal være funksjonelt, må hvitevarer være nyttige og vare i mange år. For å kjøpe et funksjonelt værelse, kjøp  komfyrtopp, kjøkkenøy, kjøleskap, oppvaskmaskin og komfyr i designet. Disse fem elementene er viktige komponenter i ethvert effektivt og funksjonelt hjem!
Et kantine skal være stilig og funksjonelt. Vurder hvilken møbelstil, skap, benkeplater, gulv, lysarmaturer og bakplater som passer best til dine behov.

planlegg rom etter behov

planlegg etter behov

Planlegg tilpasset dine behov. Valg av tilbehør og løsninger på kjøkkenet bør planlegges om resultatet skal bli best mulig. Derfor kan det være greit å få hjelp med planlegging og oppmåling før man bestemmer seg.

Dette er heldigvis noe du kan få gratis hjelp med hos oss.

kjokken som passer

Skreddersydd din livsstil

Ferdig sammensatte kjøkken skreddersydd din livsstil. Hos KEO kan du bestille stilrene rom av høy kvalitet som leveres ferdig sammensatt. Vi hjelper deg med planleggingen uten ekstrakostnader, slik at du enkelt finner et interiør  som er tilpasset ditt hjem.

Våre Nobilia-kjøkken er laget for å være naturlige samlingspunkt, og kan tilpasses den enkeltes behov.

ta kontakt med keo

KONTAKT KEO

Rom for tilpasning

FORTELL OSS OM KJØKKENET DITT

Prisen på kjøkkenet ditt påvirkes av mange ting. Derfor er det vanskelig å gi en helt nøyaktig pris før vi har tegnet kjøkkenet ditt. Har du tatt stilling til hvilket design, hvilke hvitevarer eller hvilke materialer du ønsker deg?

Vi tilbyr med glede en av våre konsulenter til å hjelpe deg med å realisere din kjøkkendrøm!

Book din gratis tegnetime nå, så vil du bli kontaktet av en av våre mange kjøkkensjefer!

Book Tegnetime

Book tegnetime

Hidden
DD slash MM slash YYYY
Navn(Påkrevd)
Personvern(Påkrevd)
Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.

IKONS