Rom for kjøkken

KEO er forhandler av varemerket Nobilia, som er verdens største kjøkkenprodusent. Ved å kjøpe kjøkken av KEO er du sikret tysk kvalitet og erfaring i verdensklasse.

Rom for kjøkken

KEO er forhandler av varemerket Nobilia, som er verdens største kjøkkenprodusent. Ved å kjøpe kjøkken av KEO er du sikret tysk kvalitet og erfaring i verdensklasse.

kjokken mobile 1
Rom for ønsker

Finn ditt kjøkkendesign

Velg kjøkkenserie for å se alle varianter.

color keo horizontal

Design/Stil

Utseende

Serie

Pris

0250000

Finn butikk

Her finner du nærmeste forhandlere, vi finnes på flere plasser i Norge.

KEO Tegneprogram

Med vårt splitter nye tegneprogram, så kan du tegne ditt eget kjøkken.

Om oss

Her kan du lese mer om oss dwadd wada wda wdawd

Nyhet! Nå kan du tegne ditt drømmekjøkken!

Med vårt splitter nye tegneprogram, så kan du tegne ditt eget kjøkken. Du vil til og med få en estimert pris. Prøv da vel!

OEV 20190807 49417 19 Easytouch963 R2 B702775 1
OEV 20190807 49417 19 Easytouch963 R2 B702775 1
kjokken img
Rom for godt selskap

Kjøkkenet som samlingspunkt

Kjøkkenet har i all tid vært et samlingspunkt i hjemmet, og er et sted for å møtes, spise god mat og drikke og en plass for de gode samtalene. Kjøkkenet er samtidig et dynamisk rom, hvor behovet for hva det skal inneholde endrer seg med hvordan livsstilen vår er.

I dagens samfunn med annen familiedynamikk enn tidligere, aktiviteter og hektisk hverdag ser man at k jøkkendesignet har mye å si for at det fortsatt kan fungere som et samlingspunkt og sosial sone, noe som innebærer mer åpne løsninger i sammenheng med stuen, sitteplasser for en rask matbit i farten og praktiske detaljer.

Rom for tilpasning

FORTELL OSS OM KJØKKENET DITT

Prisen på kjøkkenet ditt påvirkes av mange ting. Derfor er det vanskelig å gi en helt nøyaktig pris før vi har tegnet kjøkkenet ditt. Har du har tatt stilling til hvilket design, hvilke hvitevarer eller hvilke materialer du ønsker deg?

Vi tilbyr med glede en av våre konsulenter til å hjelpe deg med å realisere din kjøkkendrøm!

Book Tegnetime

IKONS
En barnefamilies drom kjokken

En barnfamilies drøm

Mørke eller matte overflater kan det ofte være utfordrende å holde de rene, kanskje ekstra mye med små barnefingre i nærheten. Kjøkkentypen EasyTouch har ultamatte fronter med en innovativanti fingeravtrykksbelegg, som gjør at du merker mindre til dette.
Apen kjokken losning

Åpen kjøkkenløsning

Åpne løsninger med stue og kjøkken kombinert er en vinner! Benytt samme toner og farger i stuemøbelet. Lag design og løsninger som tar høyde for en hektisk hverdag med laptop, lekser eller et kjapt måltid. Integrerte stikkontakter eller en øy med arbeidsplass trenger ethvert hjem.

Klassiske kontraster Kjokken inspirasjon

Klassiske kontraster

Ønsker du å gå for et tidløst hvitt kjøkken kan du tilføre detaljer i sort kontrast, for et mer spennende og elegant uttrykk. Kontraster kan gi stramme linjer, og om ønskelig kan disse enkelt mykes opp med varmere tredetaljer, for en mer Skandinavisk inspirert stil.