Hvorfor velge KEO?

Hvorfor velge KEO?

Innholdsfortegnelse

Det er mange gode grunner til at du bør kjøpe ditt nye kjøkken fra Keo Kjøkken, men her kommer vi med de 6 viktigste:

Kjøkken — pris og kvalitet

Når du kjøper et Keo Kjøkken er du alltid garantert topp kvalitet — uansett om ditt nye kjøkken koster 50 000kr eller 350 000kr. Enten ditt nye kjøkken skal monteres i din leilighet, enebolig eller rekkehus, vil vi gjøre alt for å gi deg en god opplevelse med ditt nye kjøkken. Når du kjøper kjøkkenet du drømmer om slipper du bekymringer om kvalitetssikring. Fra du bestiller kjøkkenet og til kjøkkenet ditt er montert, er kjøkkenet kvalitets sikret i 5 uavhengige trinn, av upartiske tekniske assistenter og topp profesjonelle kjøkken eksperter.

chart 1

Sortiment og detaljer

Vi gjør alt vi kan for å forstå kundens ønsker og se disse i forhold til Keo kjøkkens 200.000 varenumre. Vi har kjøkken for enhver smak, og alle mulige ulike detaljer som skulle ønskes.

Kompetanse og service

Når du går inn i en av våre butikker, gjør vi alt vi kan for å lytte. Vi fokuserer på å sette oss inn i din idé om hvordan akkurat ditt kjøkken skal se ut. Og med det utgangspunktet prøver vi å gi deg råd og inspirasjon.

Garanti

Historien fornekter seg ikke. Keo Kjøkken har Europas største produsent i ryggen og vil «aldri» forsvinne. Og selvfølgelig overholder vi gjeldende forskrifter og lover. 

Keo Kjøkken har 25 års garanti. 

Montering

Vi har gjort det enkelt for deg å montere ditt nye Keo Kjøkken, men du kan også betale litt ekstra og få en av våre sertifiserte snekkermontører til å montere ditt drømmekjøkken.

keo artikel bilde

Nasjonalt kjøkkenselskap

Keo Kjøkken er en nasjonal kjøkkenbedrift, ssom har butikker i hele landet og i de største byene. Så din nærmeste butikk er ikke langt unna! Les mer om hvor våre butikker ligger eller se listen over våre butikker her.

Alt er inkludert

Hos Keo Kjøkken er alt inkludert — bortsett fra ubehagelige overraskelser.

GRATIS Tegnetime

Book tegnetime

Hidden
DD slash MM slash YYYY
Navn(Påkrevd)
Personvern(Påkrevd)
Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.