Meny

Rom for bad

Nordisk design, baderomsinnredning og baderomsmøbler i høy kvalitet. Vi leverer en totalpakke, slik at du får kun én leverandør å forholde deg til. 

Rom for bad

KEO er forhandler av varemerket Nobilia, som er verdens største kjøkkenprodusent. Ved å kjøpe kjøkken av KEO er du sikret tysk kvalitet og erfaring i verdensklasse.

bad mobil 1
OEV 20200813 053201 19 Flash503 R1 600x450 1

Kvalitet

En nydelig start på dagen

Det har mye å si å starte dagen med fine omgivelser. Våre baderomsmøbler og baderomsinnredning gir deg den aller mest behagelige opplevelsen av huset ditt – helt fra morgenen av!

Tilbakemeldinger

Fra våre kunder

review
“Baderomsmøblene fra Keo fungerer utmerket. Elsker at det er i samme stil som kjøkkenet!”

Gunnar, Drammen

All inclusive

Full pakke - lett å forholde seg til

Våre nydelige bad er satt sammen av de høy-kvalitets design-møbler som du vil elske. Du får full pakke av oss, og du trenger ikke forholde deg til flere enn én leverandør.
OEV 20200813 053204 19 Inline551 R1
OEV 20200825 03 23 Touch340 12892 20

Skreddersydd leverandør

Nordisk design - markedets beste pris

Vi har jobbet med våre leverandører for å gi deg som kunde det beste produktet til den beste prisen 

Baderomsinnredning

Tips for å skape et funksjonelt og stilfullt bad

En av de viktigste faktorene når man velger baderomsinnredning er funksjonalitet. Det er viktig å velge møbler og tilbehør som passer til størrelsen på baderommet og som passer til ens personlige behov og preferanser. I tillegg til funksjonalitet er det også viktig å velge baderomsinnredning som er holdbart og enkelt å vedlikeholde. Ved å velge kvalitetsprodukter vil man kunne nyte et funksjonelt og stilfullt baderom i mange år fremover.

OEV 20200813 053204 19 Inline551 R1

Trender innen baderomsinnredning

Baderommet er et av de viktigste rommene i huset når det gjelder både funksjonalitet og design.
Det er derfor ikke overraskende at det stadig kommer nye trender innen baderomsinnredning.
Her er noen av de mest populære baderomsinnredning trendene i 2023:

Smarte løsninger

En av de største trendene innen baderomsinnredning er smarte løsninger. Alt fra oppbevaringsløsninger til teknologiske løsninger.  En annen smart løsning er å velge baderomsmøbler som også fungerer som oppbevaring. For eksempel kan man velge et baderomsskap med innebygd vask, som gir både ekstra oppbevaringsplass og en stilren look.

Naturlige materialer

En annen stor trend innen baderomsinnredning er bruk av naturlige materialer. Dette kan inkludere alt fra tre og stein til marmor og keramikk. Naturlige materialer gir baderommet et organisk og avslappet utseende, og kan også være mer miljøvennlig enn syntetiske alternativer.

Minimalistisk design

Minimalistisk design har vært en trend innen baderomsinnredning i flere år nå, og det ser ikke ut til å endre seg med det første. Dette inkluderer enkel og ren design med fokus på funksjonalitet. Det er også populært å velge baderomsmøbler og tilbehør i samme farge for å skape en enhetlig look.

Fargevalg

Når det gjelder fargevalg, er det ingen klare regler for hva som er «riktig» eller «feil». Imidlertid er det noen generelle trender som kan være verdt å merke seg. Naturnære farger i varme toner, som beige og brun, er populære i 2023. I tillegg er det også populært å velge mørkere farger som svart eller mørkegrønn for å skape en luksuriøs og moderne look.