Meny

Velge riktige hvitevarer

Velge riktige hvitevarer

Innholdsfortegnelse

Nå som du har valgt kjøkkenet ditt, er det på tide å tilpasse det enda mer med hvitevarer! Din Keo-rådgiver vil veilede deg, trinn for trinn, for å velge budsjettet ditt fra et bredt utvalg av høykvalitets produkter, tilbehør og hvitevarer som ser bra ut.

Begynn å søke i dag for å finne funksjonene og stilene som er tilgjengelige for deg. Mulighetene er uendelige, men hos Keo lover vi at kjøkkenet ditt skal være unikt.

Hvitevarer kjøkken

Hvitevarer kjøkken

Ovner

Fra matlagingsmetode og rengjøringssystem til avanserte funksjoner og energiforbruk, det er mange modeller som passer til alles preferanser. Å hjelpe deg med å finne ovnen din betyr å gi deg et svar som er 100% tilpasset dine behov.

Innebygde løsninger tilpasset dine behov

Velg i henhold til din smak, dine ønsker og ytelsesnivået du trenger. La oss veilede deg gjennom de mange tilgjengelige funksjonene. Hva med bekvemmelighet? Åpningsmekanismen (nedfellbar, sidesving eller fold-away dør; uttrekksskuff) kan også informere ditt valg. Og med modeller fra 45 til 90 cm i bredden, finnes det en rekke innebygde løsninger tilgjengelig.

Konveksjon ovner

Varmen fordeles jevnt gjennom ovnen takket være en vifte. Resultatet er raskere og mer jevn matlaging. Både søte og salte retter forblir fuktige og uimotståelige på innsiden.

I tillegg kan denne typen matlaging være veldig nyttig når du må bake en større mengde mat samtidig fordi varmen når alle deler av ovnen.

Dampovner for jevn, raskere matlaging

Dampkoking er uunnværlig i disse dager. Det lar deg raskt tilberede sunne, smakfulle retter ved å forsiktig tilberede mat for å bevare vitaminer og mineraler.

Dampovner fordeler damp under steking, slik at maten koker perfekt uten å tørke ut.

Pyrolyse ovner – En selvrensende ovn for feilfrie resultater

Vil du ha en ren ovn uten anstrengelse? Bare trykk på en knapp og ovnen renser seg selv ved å varme opp til ca. 500 °C.

Alt fett, fett og annet rusk blir umiddelbart brent; Når de har blitt til aske, vil en rask tørking med en svamp få det emaljerte ovnshulrommet til å skinne igjen.

Mikrobølgeovner

Du kan ikke ha et kjøkken uten mikrobølgeovn! Mikrobølgeovner er en uunnværlig del av vår daglige rutine, noe som gir dem en førsteklasses plass på kjøkkenet.

Velge riktig mikrobølgeovn

Avhengig av dine behov, velg en klassisk mikrobølgeovn eller en modell som tilbyr flere tilberedningsmoduser. Moderne mikrobølgeteknologi gir de samme mulighetene som en tradisjonell ovn, noe som betyr at du kan varme opp morgenkaffen, tine en biff på få minutter, lage en pizza og til og med steke en kylling.

Velg bekvemmelighet

Ved å installere en kombinasjonsmikrobølgeovn kan du gå uten ovn, noe som kan være en plassbesparende løsning. Men det er også en annen fordel: du kan tine og lage maten på kort tid med det samme apparatet!

Mikrobølgeovner med funksjonen «Crisp Cook» har en spesiell tallerken som fungerer som en varmeakkumulator. Det sår og bruner mat fra bunnen. Du kan lage sprø terter, pizza og quicher på rekordtid!

platetopper

Platetopper

Når det gjelder komfyrtopper, tilbyr KEO et svimlende utvalg! Velg energikilden som fungerer for deg: gass, elektrisk (støpejern, glasskeramikk, induksjon) eller kombinert. Våre rådgivere hjelper deg med å velge den løsningen som passer for deg.

Velge riktig komfyrtopp

Keo selger et bredt spekter av muligheter som passer dine behov og ønsker. For det første, vil platetoppen din være gass, glasskeramikk eller induksjon? Etter at du har valgt teknologi, kan du også finjustere preferansene dine basert på dimensjoner (60, 70 eller 90 cm) eller antall brennere (2, 3, 4 eller 5).

Induksjon platetopp – For presis, rask og økonomisk matlaging som er helt trygg

Er du en stickler for ytelse? Da må du få induksjon. Induksjon kommer med mange fordeler, inkludert fleksibilitet og presisjon ved matlaging og konstant temperatur. Maten koker raskt og bruker mindre energi (induksjon +/- 4 min 0,225 KWh).

I tillegg kan du lage mat trygt ved å aktivere barnesikringen og systemet for å forhindre overoppheting av tomme kokekar. Den siste blomstringen er at induksjonstoppene er enkle å rengjøre: alt som trengs er et sveip av svampen.

Glasskeramiske platetopper – Enkel å bruke og ta vare på

Denne elektriske komfyrtoppen er perfekt for praktiske mennesker: den er enkel å bruke og rydder opp på et øyeblikk. Disse platetoppene er tilgjengelige med to forskjellige teknologier: strålebrennere som varmes opp via stråling, og halogenbrennere, som er kraftige og varmes opp i påfølgende bølger.

Les mer om kjøkken planlegger

Kjøleskap

Enten det er enkeltdørs, dobbeltdørs eller til og med horisontalt, kan kjøleskap tilpasse seg kjøkkenet og dine preferanser: store nok til å holde alt, pene nok til å passe inn i kjøkkenet ditt og spesielt lett på miljøet. Våre KEO-rådgivere hjelper deg med å velge fra vårt brede sortiment for å få det kjøleskapet som passer best til dine forbruksvaner.

Velge riktig kjøleskap

Sammensetningen av familien din vil påvirke kjøleskapsvalget ditt. Det samme vil husholdningens forbruksvaner: ukentlig eller daglig dagligvarehandel, fersk eller frossen mat, etc. Men å velge kjøleskap handler ikke alltid om størrelse! Lagringskapasitet bør være det første kriteriet når du velger kjøleskap. La oss forklare alt!

Kjøleskap tilpasser seg husholdningen

Den første faktoren å vurdere er lagringskapasitet. Det bør matche husstanden din, enten du bor alene, med en partner eller med en familie: tillat 40 liter per person. Vi anbefaler at du velger kjøleskap i henhold til følgende retningslinjer:

• Ikke mer enn 250 liter for en enkelt person
• Mellom 250 og 330 liter for 2 til 3 personer
• Minst 330 liter for 4 eller flere personer

Og hvis du ikke har nok plass til en separat fryser, skaff deg en kombinasjonsmodell.

Er energikarakteren en avgjørende faktor?

Mat som alltid er fersk, sunn og godt konservert i et kaldt miljø er det viktigste målet når du velger kjøleskap. Du kan imidlertid kreve enda mer: redusert energiforbruk. Keo tilbyr apparater med energiklassifisering A ++/A+++, noe som betyr at du hver dag kan ha energibesparelser på opptil 65% sammenlignet med et 15 år gammelt kjøleskap.

oppvaskmaskin

Oppvaskmaskin

Enda flere funksjoner! KEO har den ideelle løsningen for ethvert kjøkken: fullt innebygde, skjulte kontrollpaneler, 60 cm standardstørrelse eller 45 cm kompakte modeller.

Hvorfor bør du skaffe deg oppvaskmaskin?

Det er to gode grunner: store tidsbesparelser og energibesparelser. Oppvaskmaskiner er ikke lenger luksusapparater, men heller et produkt som gjør hverdagen enklere. I tillegg er de ikke store forbrukere av vann eller energi.

Store energibesparelser

Når det gjelder energi, er de fleste oppvaskmaskiner nå utstyrt med et automatisk program som tilpasser seg hvor skitten oppvasken er og bruker akkurat de riktige mengdene vann og energi.

I tillegg, med et forsinket startalternativ, kan du planlegge at apparatet skal kjøre utenfor rushtiden. Faktisk kan en oppvaskmaskin spare opptil 90 liter vann sammenlignet med håndvask og kan spare deg for opptil 70 timer per år.

Innebygd eller frittstående?

Oppvaskmaskinen kan bygges inn i skapene dine eller stå fritt på kjøkkenet. Det er to innebygde alternativer: en enkel innbygging der bare kontrollpanelet er synlig eller en full innbygging der alt er skjult. I andre tilfelle er kontrollene langs dørens øvre kant.

Se etter brukervennlige funksjoner

Når du vurderer oppvaskmaskiner, er justeringsevnen til kurvene et viktig hensyn. Funksjoner å se etter inkluderer høydejusterbare kurver, nedfellbare stativer, glassstammeholdere, etc. Denne fleksibiliteten lar deg laste inn enten flere retter (over 15 plassinnstillinger) eller mer tungvint kjøkkenartikler.

Hvilke oppvaskmaskiner lager minst støy?

Den stilleste oppvaskmaskinen slipper ut 38 db på et nattprogram. Det er det perfekte valget hvis kjøkkenet åpner ut mot et oppholdsrom eller hvis du kjører det om natten. Keo selger noen av de mest stillegående modellene.

Avtrekksvifter

Si farvel til matlagingslukt i ditt åpne konsept eller lukkede kjøkken og si hei til et bedre opplyst matlagingsområde. Ikke bare er hetter et viktig apparat, de har blitt dekorative funksjoner i seg selv. Når du velger sugesystem, funksjoner og design, vil dine Ixina-rådgivere hjelpe deg med å finne hetten som tilfredsstiller dine behov.

Velge riktig hette – Ekstraksjon og eleganse: hetter kombinerer ytelse og design

I åpne og halvåpne kjøkken står ventilatorene overfor tre utfordringer: filtreringsytelse, stille drift og visuell harmoni.

Hvilket sugesystem bør du velge?

Hetter tilbyr i dag to sugesystemer: utvinning eller resirkulering. Avsug kaster ut luften utenfor og krever et luftinntak på kjøkkenet. Resirkulering filtrerer luften for å fjerne fettpartikler og lukt. Husk å tenke på de tekniske begrensningene knyttet til størrelsen på rommet ditt, din boligtype og om du kan opprette et avslukningsuttak.

Hetter som designfunksjoner

Fordi det er en fremtredende inventar på kjøkkenet ditt, bør hetten din se bra ut. Hettedesign har utviklet seg betydelig de siste årene. Hetter kan monteres på veggen, henges fra taket, bygges inn i skapet eller innfelt i benkeplaten eller kokeplaten.

En ventilator kan gi kjøkkenet ditt stil, og vårt store utvalg sørger for at du enkelt kan finne riktig hette for deg.

Rekommendert lesning:

Tegne kjøkken: Tips og triks for å designe ditt drømmekjøkken

GRATIS Tegnetime

Book tegnetime

Hidden
DD slash MM slash YYYY
Navn(Påkrevd)
Personvern(Påkrevd)
Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.