KEO Kjøkken Drammen

KEO Drammen

Åpningstider
Mandag:10:00 – 18:00
Tirsdag:10:00 – 18:00
Onsdag:10:00 – 18:00
Torsdag:10:00 – 18:00
Fredag:10:00 – 16:00
Lørdag:10:00 – 15:00
adresse
Kontaktinformasjon
Få gratis tegnemøte med oss

Om KEO Drammen – CK Interiør AS

CK interiør AS i Drammen var den første forhandleren av Keo, og har solgt kjøkken i mer enn 20 år. I tillegg til Keo forhandler vi det engelske kjøkkenmerket Crown Imperial. I tillegg til kjøkkenmerkene har vi en rekke samarbeidspartnere innen sten, kompositt, tre, stål, glass etc. for å tilby deg nettopp de detaljene som gir ditt kjøkken personlighet.

Vi har ca 800 m2 med kjøkken-, bad- og garderobeutstillinger, og planlegger ytterligere 200 m2. Det betyr at en stor andel av våre utallige valgmuligheter kan ses utstilt i butikken. Du finner oss lett tilgjengelig på Åssiden med gratis parkering rett utenfor døren.

Hos oss møter du flere dyktige og kreative konsulenter med mange års erfaring med både enkle og kompliserte kjøkkenløsninger. I tillegg har vi både egenansatte montører samt gode samarbeidspartnere som bidrar til at du er i gode hender fra første kontakt til du kan ta i bruk din nye innredning. Konsulenten eller montøren kommer hjem til deg for befaring og kontrollmål, og kan gi gode råd basert på nettopp dine behov.

Velkommen til en hyggelig interiørhandel på Åssiden!

Søk om finansiering her

KEO Drammen – CK Interiør as

Se våre kjøkken

Bli inspirert

Gratis hjemmebesøk

Vi kommer til deg!

Vi matcher pris

Send oss ditt tilbud her!

Book tegnetime med oss!

Vil du få med deg siste nytt?

Følg Keo på Instagram