Baderomsnyheter i 2024

Helt nye baderomsideer

Et nydelig baderom er bra for både kropp og sjel. Dette er hvor dagen begynner, full av energi, og hvor den slutter, i stillhet og fred. Noen ganger er det de små detaljene som gjør all forskjell på badet. Enten om det er en ny farge, et fantastisk speil eller en liten hylle. Oppdag de allsidige mulighetene for å skape ditt eget unike baderom.

csm 200232 23 Senso 490 D 01 fb8005ae3d

LINE N med buet innfelt håndtak

Buet energi for unike baderomsmøbler.

De nye LINE N Curve end-of-run fronter gir et friskt preg til rettlinjede baderomsmøblement. Det buede innfelte håndtaket skaper en variasjon som løfter baderommets uttrykk. De er tilgjengelige i breddene 450, 600 og 900 mm. Høyde- og breddejusteringer er ikke mulig.

csm 200231 23 Senso 490 M 02 d2f98584b3
Start video

Trendfargen Jade

Jade er en farge som er fantastisk å kombinere med hvite fronter som skaper en inspirerende og ny romfølelse. Fargen gjør den ideell til å mykt fremheve enkle elementer som servanter og baderoms elementer.

HotSpot Motiv Senso 494 M Model

Case hylleinnsats

Hylleinnsatsen Case er et allsidig element for tilpasset baderomsdesign. Case åpner opp og legger til en annen farge til ditt baderomsmøblement som skaper rom for pynt eller andre elementer. Case fåes i fire forskjellige tre og betongdekorer.

Fritthengende vegghylle

Luftig design, sort stål og hyller i trelook. Den fritthengende vegghyllen er en virkelig favoritt og kan fritt kombineres for perfekt integrering i design.

Start video

ABRIL speil

Abril speilet skaper en spennende kontrast til det svært kantete designet.

Kjøkkeninnovasjoner 2024

Kreative løsninger og innovative løsninger gjør at du får mer ut av kjøkkenet. Bli inspirert!

Stueinnovasjoner 2024

teaser 453 flash living 438 301
Bli inspirert med våre individuelle løsninger for en personlig stue.

Xtra Hob - Avtrekk for kokeplater

image 2
En innovativ egenutvikling av Nobilia. Den usynlige kokeplaten med integrert avtrekksvifte