Vasker og kraner

Vasker og kraner

vasker og kraner

Innholdsfortegnelse

Noen tanker bør gå inn i å velge vasker og kraner. De bør dekke alle dine behov, fra praktisk bruk til hygiene til design. Hos KEO er det bare den beste kvaliteten som gjelder for kjøkkenet ditt.

Vasken er et midtpunkt på kjøkkenet ditt

70% av oppgavene som utføres på et kjøkken skjer i nærheten av vasken: avriming, kutting, skylling, spenning, garnering av retter og ganske ofte oppvask. Fordi både vask og kran er mye brukt, bør du velge vasken som passer best for deg.

Hvordan vil du bruke den?

Avhengig av dine behov, velg en vask med eller uten automatisk drenering og som er dyp eller bred for enkelt å vaske stekeplater og større kjeler. Det er mye tilbehør tilgjengelig for å hjelpe deg med å finne det perfekte oppsettet. Keo har alle type vasker og kraner, og en rekke smarte løsninger som skal gjøre oppvasken enkel og smertefri.

Velg kranen som best dekker dine behov

En kjøkkenkran brukes mer enn 25 ganger om dagen. Dette betyr at det er avgjørende at valget ditt ikke bare fokuserer på design, men på kvalitet og bekvemmelighet. Den lange, fleksible slangen på en sprøyte gjør den viktig for fylling eller rengjøring av større kjeler eller boller og uunnværlig for vasker med dobbel vask. En bevegelig tut er også en funksjon å vurdere. Faste tuter er flott for små vasker. For store tuter, gå for en tut som roterer 90 °, 570 ° eller 360 °. Tuthøyden bør velges basert på vaskens dybde. Hvis vasken din ikke er veldig dyp, velg en kran med høy tut slik at du enkelt kan rengjøre alle oppvasken.

Forksjellige typer av vasker

Det finnes mange forskjellige typer vasker som kan brukes i kjøkkenet, badet eller vaskerommet. Her er en oversikt over noen av de vanligste typene:

1. Nedfelt vask

En nedfelt vask er en vask som monteres fra toppen av benkeplaten. Denne typen vask er vanligvis enkel å installere og gir et rent og pent utseende på kjøkkenet. Nedfelt vasker finnes i mange forskjellige størrelser og materialer, inkludert rustfritt stål, porselen, granitt og kvarts.

2. Underlimt vask

En underlimt vask er en vask som monteres under benkeplaten. Denne typen vask gir et sømløst utseende på kjøkkenet og gjør det enklere å rengjøre benkeplaten. Underlimte vasker finnes i mange forskjellige størrelser og materialer, inkludert rustfritt stål, porselen, granitt og kvarts.

3. Integrert vask

En integrert vask er en vask som er integrert i benkeplaten. Denne typen vask gir et sømløst utseende på kjøkkenet og gjør det enklere å rengjøre benkeplaten. Integrerte vasker finnes vanligvis i granitt eller kvarts.

4. Keramisk vask

En keramisk vask er en vask laget av keramisk materiale. Denne typen vask er vanligvis veldig holdbar og enkel å rengjøre. Keramiske vasker finnes i mange forskjellige størrelser og stiler, inkludert firkantede, rektangulære og runde.

5. Rustfritt stål vask

En rustfritt stål vask er en vask laget av rustfritt stål. Denne typen vask er vanligvis veldig holdbar og enkel å rengjøre. Rustfritt stål vasker finnes i mange forskjellige størrelser og stiler, inkludert firkantede, rektangulære og runde.

6. Granitt vask

En granitt vask er en vask laget av granitt. Denne typen vask er vanligvis veldig holdbar og enkel å rengjøre. Granitt vasker finnes i mange forskjellige størrelser og stiler, inkludert firkantede, rektangulære og runde.

7. Kvarts vask

En kvarts vask er en vask laget av kvarts. Denne typen vask er vanligvis veldig holdbar og enkel å rengjøre. Kvarts vasker finnes i mange forskjellige størrelser og stiler, inkludert firkantede, rektangulære og runde.

Som du kan se, er det mange forskjellige typer vasker å velge mellom. Det er viktig å vurdere størrelsen på vasken, materialet den er laget av og hvordan den vil se ut i rommet før du tar en beslutning.

Forksjellige typer av kraner

Det finnes flere typer kraner som er tilgjengelige for bruk på kjøkkenet. Hver type har sine egne fordeler og ulemper, og det er viktig å velge riktig kran som passer til dine behov. Her er noen av de vanligste typene kraner som brukes på kjøkkenet:

1. Enkelthåndtakskraner

Enkelthåndtakskraner har en enkelt hendel som styrer både varmt og kaldt vann. De er enkle å bruke og er tilgjengelige i et bredt spekter av stiler og design. Enkelthåndtakskraner er også enkle å installere og vedlikeholde.

2. Dobbelthåndtakskraner

Dobbelthåndtakskraner har to separate hendler som styrer varmt og kaldt vann. De er vanligvis mer tradisjonelle i stil og er tilgjengelige i et bredt spekter av materialer og finisher. Dobbelthåndtakskraner kan være litt vanskeligere å installere, men de gir bedre kontroll over vanntemperaturen.

3. Berøringsfri kraner

Berøringsfri kraner er ideelle for de som ønsker en mer hygienisk løsning på kjøkkenet. Disse kranene aktiveres ved å bevege hendene nær sensoren, og de slår seg automatisk av etter noen sekunder. Berøringsfrie kraner er tilgjengelige i en rekke stiler og design, men de kan være litt dyrere enn tradisjonelle kraner.

4. Uttrukne kraner

Uttrukne kraner har en uttrekkbar slange som gir mer fleksibilitet og bevegelsesfrihet. De er ideelle for å fylle store gryter og panner eller for å vaske store kjøkkenredskaper. Uttrukne kraner er tilgjengelige i en rekke stiler og design, men de kan være litt dyrere enn tradisjonelle kraner.

Les om vasker og kraner

5. Filtrert kraner

Filtrert kraner gir deg muligheten til å drikke rent og friskt vann rett fra kranen. Disse kranene har en innebygd filter som fjerner urenheter og forbedrer smaken av vannet. Filtrerte kraner er tilgjengelige i en rekke stiler og design, og de kan være litt dyrere enn tradisjonelle kraner.

Uansett hvilken type kran du velger, er det viktig å velge en som passer til dine behov og din livsstil. Ta deg tid til å undersøke de forskjellige alternativene og velg den som passer best for deg.

Relatert:

Kjøkkeninspirasjon

GRATIS Tegnetime

Book tegnetime

Hidden
DD slash MM slash YYYY
Navn(Påkrevd)
Personvern(Påkrevd)
Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.