Meny

Skal du kjøpe nytt kjøkken?

Skal du kjøpe nytt kjøkken?

Innholdsfortegnelse

Tips for å holde budsjettet satt når du kjøper et nytt kjøkken:

 • Undersøke og finne de beste tilbudene. Det lønner seg ofte med kvantumsrabatt. 
 • Kjøp alt fra et sted for å få kontroll over kostnadene
 • Sammenligning av priser i forskjellige butikker, både online og personlig.
 • Sørg for at du har et nøyaktig estimat av målinger før du kjøper.
 • Planlegging og ta hensyn til kostnadene ved budsjettering.
 • Monter gjenstander selv hvis du er litt handy. Vi anstrenger oss for å ha kjøkken som er lett og montere. 
 • Få all fakta frem. Visste du at våre skap er maskinelt sammensatt på Europas største fabrikk i Tyskland? Keo kjøkken leverer ikke flatpakkede skap.
 • Prøver å forhandle priser i butikker og be om tilbud fra montører. 
 • Ta i betraktning kjøkkendesigntrender som er tidløse, slik at du ikke trenger å bekymre deg for ombygging om noen år. 
 • Ved hjelp av våre profesjonelle interiørdesignere, tegner vi løsninger og forslag uten kostnad. 
 • Spar penger på lysarmaturer ved å bruke dimmere og energi effektive LED-lys. 
 • Legge til dine egne personlige detaljer, for eksempel male skap eller legge til dekorative fliser for å gi kjøkkenet et tilpasset utseende uten å bryte banken. 
 • Sørg for å sjekke kvaliteten på materialene du kjøper, slik at du ikke trenger å erstatte dem kort tid etter installasjonen. 
 • Se på betalingsløsninger og finansierings alternativer hvis tilgjengelig, da dette kan bidra til å redusere den totale kostnaden for kjøkkenet ditt.
 • Undersøk de beste merkene og modellene for dine behov, slik at du kan ta en god beslutning. 
 • Bruk bærekraftige materialer 
 • Ta deg tid til å vurdere hvordan kjøkkenet vil påvirke den totale verdien av ditt hjem og sørge for at du ikke overskrider i visse områder. 
 • Vurder alle alternativene dine og forstå hva slags budsjett som er realistisk for kjøkkenet ditt før du tar noen beslutninger. 

Dette vil bidra til at du ender opp med et vakkert og funksjonelt kjøkken uten å gå over bord på kostnadene. Dette gjør det også mulig å være mer forberedt og organisert gjennom hele prosessen, samt mer informert om hva som er tilgjengelig når det gjelder materialer, kostnader og designelementer. Det er viktig å forstå at et kjøkkenprosjekt kan være en investering i både hjemmet og livsstilen din. Å ta deg tid til å undersøke alle alternativene dine grundig, vil hjelpe deg med å ta de beste beslutningene for dine behov og budsjett. I tillegg vil arbeid med en erfaren designer bidra til å sikre at jobben blir gjort riktig og i tide. Med litt planlegging kan du ha kjøkkenet du alltid har hatt lyst på! Lykke til! 🙂 

Bonus tips: 

Det kan også være lurt å vurdere energibesparende funksjoner under kjøkkenrenoveringen. 

Dette kan bidra til å redusere kostnader over tid og også resultere i et mer miljøvennlig kjøkken. 

LED-belysning, vannsparende apparater og kraner med bevegelsessensor er alle gode alternativer som kan hjelpe deg med å nå dette målet. I tillegg kan utskifting av eksisterende benkeplater med lavutslippsmaterialer som kvarts eller resirkulert glass også bidra til å forbedre luftkvaliteten i hjemmet ditt. 

Til slutt er investering i en energieffektiv oppvaskmaskin en fin måte å redusere både vann- og strømforbruket på. Dette er bare noen få ideer for å gjøre kjøkkenoppussingsprosjektet ditt mer bærekraftig. 

Det er mange andre måter du kan innlemme grønne funksjoner i kjøkkendesignet ditt – så ta deg tid til å utforske alle tilgjengelige alternativer og finn noe som fungerer for deg! Lykke til med oppussingsprosjektet – det blir garantert en suksess! 🙂 

Selvfølgelig er det viktig å huske at et kjøkkenprosjekt ikke bare innebærer å bytte materialer og inventar. Det er også viktig å være spesielt oppmerksom på funksjonen til hvert element i kjøkkendesignet ditt. For eksempel kan det være lurt å vurdere å installere skap eller eller skuffer mot åpne hyllesystemer for lettere tilgang til gjenstander som er lagret i skap. 

riva 843 seitlich neuheiten 2023

I tillegg kan det og designe inn en barløsing «frokostbar» gi en flott plass for uformelle måltider. Få mest mulig ut av alle deler av rommet. Ved å ta deg tid til å planlegge hvordan du skal bruke hvert element på kjøkkenet ditt, kan du skape et funksjonelt og vakkert rom som oppfyller alle dine behov. Lykke til! 🙂 

Ved å investere i bærekraftige og energieffektive kjøkkenartikler, vil du også bidra til å redusere miljøpåvirkningen. Start med å se etter apparater med høy effektivitet – enten det er kjøleskap, stekeovn eller oppvaskmaskin. Du kan også velge miljøvennlige materialer som benkeplater av bambus, resirkulerte glassfliser eller kraner med lav strømning for å redusere karbonavtrykket. Du kan til og med gjøre mindre endringer som å bytte ut konvensjonelle lyspærer med LED-lys for å redusere strømforbruket og spare penger på bruksregningene dine. Selv enkle justeringer som å installere flere vinduer for naturlig belysning eller investere i smarte termostater kan gjøre en stor forskjell når det gjelder å spare energi. Med disse små grepene kan du gjøre din del for å skape et mer bærekraftig kjøkken – og det er noe alle kan føle seg vel med! 

Til slutt, ikke glem å ha det gøy når du designer kjøkkenet ditt! Vurder å legge til dekorative detaljer som fargerike aksenter eller åpne hyller med samlinger av bøker, keramikk og kokekar. Å legge til noen planter kan også bidra til å bringe utendørs inn i hjemmet ditt. Eller hvis du føler deg veldig eventyrlysten, bør du vurdere å installere en tavlevegg for et interaktivt designelement. Uansett hva du velger, bør kjøkkenet ditt være en refleksjon av din egen unike stil og personlighet! Med disse tipsene kan du enkelt skape et vakkert og funksjonelt kjøkken som passer alle dine behov. God design! 😉

GRATIS Tegnetime

Book tegnetime

Hidden
DD slash MM slash YYYY
Navn(Påkrevd)
Personvern(Påkrevd)
Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.