Plassbesparende løsninger for hjemmet ditt

Plassbesparende løsninger for hjemmet ditt

Innholdsfortegnelse

Hva er den beste måten å organisere baseenhetene mine på, hvilke forskjellige hjørneløsninger er tilgjengelige, hvilket avfallssorteringssystem velger jeg? Oppdag utallige forslag og ideer til en fantastisk kjøkkenorganisasjon i videoene våre. 

SpaceFlexx® – Det fleksible organisasjonssystemet

Hvert kjøkken har den ene skuffen fylt med kaos: oppbevaringsbeholdere i alle størrelser og fasonger, stablet, sortert og forlatt. Si farvel til kaos! SpaceFlexx®, vårt fleksible organisasjonssystem, holder skuffen ryddig. Fleksible skillevegger holder orden blant den vanlige haugen med oppbevaringsbeholdere. 

Nesten alle kjøkkenredskaper kan lagres i SpaceFlexx®. Lagercontainere kan ikke lenger velte eller falle ut. 

plassbesparende losninger keo

Den praktiske platespilleren for fridgges, baderomsskap og pantries. 

Å holde lagringsplassene dine ryddige trenger ikke å være kjedelig. Når fronten plutselig er bak og omvendt, må ComfortSpin være bak. En enkel bevegelse av hånden din er nok til å få den til å rotere 360 grader. Denne lettmonterte, geniale platespilleren er umiddelbart klar til bruk og gir deg full oversikt over kjøleskapet, baderomsskapet eller spiskammeret ditt – eller et annet sted du vil bruke den i. Bare installer den, snu den og nyt. 

chart3

Åpning av frontuttrekket via sensor

Med den sensorstyrte åpningsstøttemekanismen Libero for avfallssorteringssystemene: Euro-Cargo Soft, Euro-Cargo S, Separato-K, Separato-M og Cargo frame, kan den fremre uttrekkingen åpnes litt med et enkelt trykk på en fot via en sensor i sokkelen. 

chart2

Smart plassbesparende

Har kjøkkenet vårt ikke plass til et standard spisebord? Bare velg lillebroren ‘Larder Unit Junior.’ Baseenheten med uttrekkbar spisekammer Junior har 2 justerbare hengende kurver med trebunn og metallrekkverk. 

chart1

Get organised!

Vårt brede utvalg av bestikkbrett i plast og tre gir deg det beste innen skuffeorganisering. De er egnet for alle skuffebredder fra 300 mm til 1,200 mm med en sidedybde på 561 mm. Flere bestikkbrett er også tilgjengelige for en sidedybde på 461 mm. 

chart

Høyskapsuttrekk- plassbesparende enheter 

Spiskammeret med polstret åpning og lukking glir stille inn og ut av kofferten til bevegelsen er forsiktig dempet. De hengende kurvene er tilgjengelige i to forskjellige design. 

GRATIS Tegnetime

Book tegnetime

Hidden
DD slash MM slash YYYY
Navn(Påkrevd)
Personvern(Påkrevd)
Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.