Meny

Kom i gang med ditt nye kjøkken

Kom i gang med ditt nye kjøkken

>
>
Kom i gang med ditt nye kjøkken

Innholdsfortegnelse

Ser du etter nytt kjøkken? Her gir vi deg noen raske svar på de vanligste spørsmålene.

Hvordan får jeg et nytt kjøkken?

Det er flere måter du kan starte «nytt kjøkken»-prosjektet på.  Ønsker du å lete etter inspirasjon i fred og ro, kan du finne et bredt utvalg av vårt sortiment her på nettsiden. Du kan også bestille en gratis tegnetime med en kjøkkenkonsulent i en butikk nær deg. Foretrekker du å se produktene fysiskt og føle på produktene, er du velkommen til å besøke nærmeste butikk og ta en uforpliktende prat med en av våre kjøkkenkonsulenter, hvor du også kan se våre kjøkken, åpne skuffer, kjenne på materialet på benkeplater m.m.

Hos Keo er det en av våre mest prestisjefylte oppgaver å veilede og hjelpe deg med montering av ditt nye kjøkken. Derfor kan du trygt overlate ledelsen av prosjektet til oss, med visshet om at vi sørger for at dine ønsker om nytt kjøkken blir oppfylt – fra planlegging, oppstart og til ferdig kjøkken.

Hva er leveringstiden for nytt kjøkken?

Keo kjøkken har en leveringstid på 3-6 uker, fra du signerer kjøpsavtalen til ditt nye kjøkken er levert på din adresse.

Hva betyr ALL INCLUSIVE?

Når du får tilbud på nytt kjøkken hos Keo Kjøkken får du totalpris på et komplett kjøkken. Så prisen du ser på tilbudet er prisen for et helt kjøkken, hvor du får alt fra sammensatte skap, benkeplater, hvitevarer, beslag, sokler ,  levering og det du ellers har ønsket deg til kjøkkenet ditt. Det er viktig for oss å gi deg en troverdig pris hvor du ikke trenger å regne med ekstra utgifter.

Kan jeg få designet mitt nye kjøkken gratis?

Ja. Sammen med en av våre kjøkkenkonsulenter avtaler du et tidspunkt for et møte hvor konsulenten besøker hjemmet ditt. Her gjennomgår dere sammen ønsker, behov, krav og drømmer dere har til det nye kjøkkenet. Kjøkkenkonsulenten måler opp rommet til ditt nye kjøkken, går tilbake til butikken, tegner et 3D-forslag i farger ut fra dine ønsker, krav osv. som dere har avtalt sammen. Du kommer da inn i butikken, hvor du får presentert 3D-tegningen av ditt nye kjøkken. Alt helt gratis og uforpliktende.

GRATIS Tegnetime

Book tegnetime

Hidden
DD slash MM slash YYYY
Navn(Påkrevd)
Personvern(Påkrevd)