Meny

Hvordan velge riktig design?

Hvordan velge riktig design?

>
>
Hvordan velge riktig design?

Innholdsfortegnelse

En lang og god smørbrødliste

Da jeg kjøpte egen leilighet i 2022 var det en ting som var veldig viktig for meg: at kjøkken og stue var i samme rom. Jeg ønsket et størst mulig sosialt oppholdsrom, og da var det viktig for meg at jeg kunne lage mat på samme rom som gjestene. 

Jeg hadde alltid sett for meg at jeg kunne servere drinker på en stor kjøkkenøy mens jeg enkelt disket opp retter på et kjøkken som hadde plass til alt jeg eide av kjøkkenutstyr og servise. Samtidig måtte kjøkkenet føles som en naturlig del av stua, og dermed gli inn i omgivelsene. 

Ganske heftig smørbrødliste når man skal kjøpe leilighet alene midt i smørøyet på Grünerløkka. 

Men da jeg fant en leilighet som hadde riktig planløsning med et kjøkken som trengte oppgradering, visste jeg det var mulig. Da jeg fant Keo, som hadde både designet og kvaliteten jeg ønsket meg, var det bare å sette igang. 

Duse toner og enkelt design

Jeg falt pladask for deres “easytouch” kjøkken som hadde rene kjøkkenflater og som lett kunne gli inn i omgivelsene. Jeg stod lenge mellom om jeg skulle velge klassisk hvit eller noe mer moderne som beige – men da jeg fikk se “sand” sammen med hvit kvarts-benkeplate fra Diastone var jeg solgt.

Her ser dere resultatet på min leilighet i Oslo:

Tezza 0124 2

Lyst og lett eller mørkt og moderne?

Da jeg skulle velge kjøkken til hytta, derimot, gikk jeg en litt annen retning: jeg ville ha det mørkt og lunt, samtidig som det ikke ble for tungt inn i min relativt moderne hytte på Lygna. Et sosialt kjøkken med mye plass var fortsatt viktig for meg, og jeg gikk for samme type Keo-kjøkken, men i helt andre toner. 

Her ser dere resultatet av et matt svart Easy touch-kjøkken med kvarts-benkeplate fra Diastone:

Tezza 5648 2

Kjøkkenet gir en fin kontrast til treveggene og har plass til alt av vinglass, kjøkkenutstyr, servise og spill, samtidig som jeg kan lage mat mens jeg kan kikke ut i omgivelsene rundt meg.

Tezza 6333 1

Alle har sin egen stil, men med de mange mulighetene som Keo tilbyr var det lett for meg å finne noe som passet for meg!

GRATIS Tegnetime

Book tegnetime

Hidden
DD slash MM slash YYYY
Navn(Påkrevd)
Personvern(Påkrevd)