Design og kvalitet

Design og kvalitet

Innholdsfortegnelse

Kjøkkenet er hjertet i hjemmet ditt, hvor hele familien samles. Det er viktig å ha det riktige design som oppfyller dine krav og forventninger til ditt kjøkken. Kjøkken er mye mer enn bare et sted du lager mat. Det skal være et sted hvor det er plass til alle i hele familien, store og små, som skal være med på å skape mye hygge og samhold i hverdagen. Å lage mat, lese lekser eller prate over en kopp kaffe er bare eksempler på hva et kjøkken skal romme. Vi hjelper deg å oppfylle alt dette.

KEO Kjøkken – Luksus!

Vi i KEO setter vår ære i og streber etter å levere kjøkkenluksus til en konkurransedyktig pris, uansett hvor du bor i landet. Vi har mange års erfaring med å levere rett design og kvalitet. Vi er også landsdekkende og har totalt 16 butikker rundt om i Norge. Så vi kan hjelpe deg, uansett hvor i du kommer fra – enten du leter etter et luksuskjøkken i Mandal eller Tromsø. Drømmer du om et skandinavisk design og tysk grundighet vil vi veldig gjerne hjelpe med å oppfylle dine ønsker –  besøk din nærmeste KEO forhandler.

Eksklusive kjøkken

Et eksklusivt kjøkkendesign kjennetegnes av rene linjer, toppkvalitetsmaterialer, smarte oppbevaringsløsninger og funksjonaliteter samt vakre detaljer. Hvis det er noe for deg, så er et eksklusivt kjøkken noe for deg. Hos KEO har vi et bredt utvalg av dørfronter, benkeplater, håndtak og tilbehør til ditt kjøkken. For å fullføre stilen har vi også en mengde luksusvasker til kjøkkenet, hvor sorte kjøkkenvasker er spesielt ettertraktet til det eksklusive kjøkkenet. Likeledes har vi også smarte løsninger når det kommer til rett designkjøkken og avfallsdunker. Vi har mange muligheter for deg som ønsker enklere avfallssortering. Det er bare et spørsmål om hvordan vi setter sammen ditt eksklusive kjøkken, basert på dine behov.

keo design og kvalitet

Håndtaksløst kjøkken

Design og kvalitet er nærmest synonymt med håndtaksfrie kjøkken. Det er selvsagt også mulig å få tak i hos i KEO. Hos oss får du håndtaksløse kjøkken i 6 prisgrupper! En av våre bestselgere er den populære håndtaksfrie porten, LineN Touch. LineN kjennetegnes av et tidløst elegant design, som er med på å skape minimalistiske og luksuriøse omgivelser i hjemmet ditt.

Hvilke kjøkken er vi gode på?

Drømmer du om et nytt designkjøkken hvor budsjettet respekteres, så er KEO den rette kjøkkenleverandøren for deg. Her kan du få et stort utvalg til rett pris. Vi veileder deg slik at du får det kjøkkenet du drømmer om — for eksempel en benkeplate i keramikk til et rimelig kjøkken (fortsatt av god kvalitet) hvis det er her du ønsker å prioritere. For oss er det rett og slett viktigst at dine behov og drømmer blir oppfylt. Våre kjøkkenkonsulenter står klare til å hjelpe deg med tilbud på kjøkken, tegning og mye mer. Mangler du inspirasjon til kjøkkenet, hjelper våre kjøkkenkonsulenter selvfølgelig også gjerne med det i våre butikker , slik at dere sammen kan finne den beste løsningen på hva som er rett kjøkken design for deg.

GRATIS Tegnetime

Book tegnetime

Hidden
DD slash MM slash YYYY
Navn(Påkrevd)
Personvern(Påkrevd)
Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.