Meny

Bad fra KEO

Bad fra KEO

>
>
Bad fra KEO

Innholdsfortegnelse

Hva er egentlig et bademiljø? Trenger den i det hele tatt å ha baderomsfasiliteter, for eksempel dusj eller badekar? Vår forståelse av bademiljøer — og bademiljøene du ser på denne siden — er at de alle har det til felles at de inneholder minst én type skapelement, en vask, et armatur og et speil. Det hele er essensielt – og er med på å skape et bademiljø, uansett hva det er i et rom med badekar, dusjkabinett eller rett og slett toalett. Hvis du leter etter skap til toalettet ditt, ikke la deg lure av tittelen «bademiljø». Du har fortsatt kommet til rett sted! 

Drømmer du om et nytt bad? 

Nytt bad? Ny bad innredning? Drømmen er første steg på veien! Drømmer du om et nytt bad , så har du kommet til rett sted. Vi elsker bad, og baderomsmøblene som hører til et vakkert bad. Dagen begynner og slutter ofte på badet, så det er viktig at du finner akkurat det uttrykket du drømmer om. Lys, mørk, 1 eller 2 vasker, LED lys i speilet, dette er spørsmål som vi vet mange av våre kunder stiller seg – Og hva med plassen, hvor mye plass har vi på badet? Skal badet vårt ha andre funksjoner, som for eksempel vaskemaskin/tørketrommel? – Vi som er ansatt i KEO er her for å hjelpe til med å svare på disse spørsmålene, så ikke nøl med å kontakte oss .

bad

Baderomsinnredning i alle størrelser og farger

Badet er et rom du bruker flere ganger om dagen, så når du skal velge ditt nye baderomsmøbel er det viktig å velge ut fra alle de vakre detaljene og den gode kvaliteten bak det flotte designet. Vårt utvalg av baderomsmøbler spenner vidt, så enten du er ute etter et lite baderomsmiljø eller kanskje et større baderomsmiljø med 120 cm skap eller skuffer, kan vi hjelpe deg. La deg inspirere til ditt nye badesett hos Vordingborg Køkkenet. Vårt store, lekre utvalg inneholder alle løsningene du kan drømme om til ditt nye bad. Skal det være en hvit, håndtaksfri dør slik at du får et minimalistisk, moderne baderomsmøbel? Her har du muligheten til å sette ditt eget preg på rommet med spennende tilbehør og farge på veggene, samtidig som du holder baderomsmøblene stilige. Eller du kan velge en svart, elegant fyllingsdør,

Bad med din favorittdør

Bad med din favorittdør

I bademiljøtilbudene du ser nedenfor, har vi lagt vekt på å velge ut badesett som dekker et bredt spekter. Dette er alle baderomsmiljøer med vask, speil og selvfølgelig baderomsmøbler. Kanskje du finner et baderomsarrangement som passer rett på badet ditt, men liker ikke døren? Ikke bekymre deg – alle baderomsarrangementer passer til dørene du finner i vår oversikt. Se dem alle her baderomsinnredning og bad inspirasjon.

GRATIS Tegnetime

Book tegnetime

Hidden
DD slash MM slash YYYY
Navn(Påkrevd)
Personvern(Påkrevd)