KEO Kjøkken Sunnmøre

KEO Sunnmøre

Åpningstider
Mandag:09:00 – 16:00
Tirsdag:09:00 – 16:00
Onsdag:09:00 – 16:00
Torsdag:09:00 – 16:00
Fredag:09:00 – 16:00
Lørdag:Stengt
adresse
Kontaktinformasjon
Få gratis tegnemøte med oss

Om KEO Sunnmøre – Aktiv Prosjekt AS

Aktiv Prosjekt AS er eit allsidig «interiørsenter» som opner ny flott Keo-utstilling i Ørsta hausten 2022. Vi har derimot alt starta salget av kjøkken i vår lokalmarknad på Sunnmøre.

I tillegg til Keo er vi også leverandør av kjøkkenfornying, møbelsnekkartenester, møbeltapetsering og gardinsaum. Våre medarbeidarar levera høgkvalitets produkt og tenester frå design/digital visualisering til ferdig monterte løysingar.

I vårt lokale på ca. 850kvm. Ørsta har vi utstilling, salskontor, designkontor, møbelverkstad, lakkverkstad og eit komplett treverkstad med avanserte CNC-maskiner til customproduksjon av det møbelet og interiøret som kunden måtte ønske.

Hos oss møter du flere dyktige og kreative konsulenter med mange års erfaring med både enkle og kompliserte kjøkkenløsningar. I tillegg har vi både egenansatte montører samt gode samarbeidspartnere som bidrar til at du er i gode hender fra første kontakt til du kan ta i bruk di nye innredning. Konsulenten eller montøren kjem heim til deg for befaring og kontrollmål, og kan gi gode råd basert på nettopp dine behov.

Velkomen til ein hyggeleg handel i Ørsta.

Se våre kjøkken

Bli inspirert

Gratis hjemmebesøk

Vi kommer til deg!

Vi matcher pris

Send oss ditt tilbud her!

Book tegnetime med oss!

Vil du få med deg siste nytt?

Følg Keo på Instagram