Få -40% på komplett kjøkken fra Keo

Kampanjen gjelder fra 13.2 - 28.3. Book tegnetime eller besøk butikken.

 

+47 45 47 40 99

Mandag: 8:00 - 16:00
Tirsdag: 8:00 - 16:00
Onsdag: 8:00 - 16:00
Torsdag: 8:00 - 16:00
Fredag: 8:00 - 16:00
Lørdag: Stengt
Søndag: Stengt

Prosjekt (hele landet)

Alle dialoger som går mot offentlige og private utbyggere, alt fra offentlige bygg til leilighetskompleks håndteres av erfarne medarbeidere på prosjektkontoret.

Vi har lang erfaring med leveranser til prosjekter.

Fordeler med lager og montører

Gjennom å ha lager samlokalisert i samme bygg som prosjektkontoret og butikk. Oppnår vi at crown opptrer svært dynamisk organisasjon og får et godt kommunikasjonsnivå. Ved at montører, selgere, møbelsnekkere og logistikk treffes daglig. Ved å ha fullt møbelsnekkerverksted i samme bygg er det også «ingen løsninger» som ikke kan lages og avtales direkte mellom kunde, selger/ og montasjeteamet. Det også et stort fortrinn at kunden kan få muligheten til å få direkte kontakt med en montør/snekker for å prate om tekniske/vanskelige løsninger eller områder.

Vi opplever også at ved å ha lager, butikk(er) og kontor samlokalisert har vi en optimalisert logistikk og transport situasjon. Altså ingen eller minimal transport mellom lager-butikk-verksted og kunde. Dette er både økonomisk gunstig for crown og kunden, samtidig som det gir et optimalt miljø/forurensnings bilde.